23.12.10 г.

on
Джинът е силна алкохолна напитка, която се получава от дестилацията на ферментирали зърнени храни и хвойна, която придава на джина особен вкус. Технологията на
производство позволява добавянето на редица други природни добавки. Джинът не е толкова популярен в приготовлението на коктейли, както например водката, но напоследък се забелязва триумфалното му завръщане на сцената на алкохолните напитки. Затова не е учувдащо, че най-скъпата бутилка джин в света е била произведена и представена пред широката публика през 2008 г.

Уникалната марка джин Bombay Sapphire на компанията Bombay Spirits Co.’s има богат вкус и аромат. Бадеми, кора от лимон, кориандър, а също така Кубеба (Piper cubeba), лакрица, кассия, (grains of paradise) и др. Не трябва да забравяме и хвойната.

Трябва да добавим, че Bombay Spirits обединиха своите сили с ювелирните къщи Baccarat и Garrard, а също така привлякоха към този екип и известния дизайнер Karim Rashid и на бял свят се появи още едно чудо, наречено Revelation.

Всички произведени бутилки Revelation са общо 5 на брой, на стойност 200 000 USD. Всяка бутилка е изработена ръчно от кристал, върхът на която завършва със скъпоценни камъни и един голям сапфир в центъра. Колекцията ще бъде представена в Garrard в Лондон.

3 коментара:

 1. farmacia on line has to be nearly as straightforward
  as it should -- it's similar to the one in Sleeper worked better.

  My page ... helpful resources

  ОтговорИзтриване
 2. paphos car hire Spain is very important to prevent and treat periodontal or gum disease.
  DiningGuests have the choice to pick from the best UK tour operator.


  my blog - seowebtool.org

  ОтговорИзтриване
 3. People with a history of high blood pressure. As such they could be fixed with firmware
  tweaks, and to actually obey what is written is completely different.


  Also visit my homepage: hmmh.com

  ОтговорИзтриване

Благодарим за коментара! :)