6.07.10 г.

on
Всички от Вас, четящи тази статия сте хора, които използват услугите на Интернет и всички Вие посещавате поне по един любим сайт дневно...До тук всичко е ясно и известно на всички...това, което няма достъп до широката публика са "нещата зад кулисите" - а именно вложения труд, авторско творчество и технически умения, за да можете Вие, потребителите да имате възможността да прочетете дадена статия. Зад всеки успешен сайт стоят поне по двама души, които са почти денонощно в дебрите на Интернет, търсейки свежа и интересна информация за Вас, читателите. "В движение" усвояват тънкостите на уеб-дизайна и в частност, журналистиката, за да могат да задоволят изискванията на потребителите, които с всеки изминал ден стават все по-високи. Хората "зад кулисите" в повечето случаи са неизвестни и обикновеният потребител дори не си дава сметка за тяхното съществуване, но именно тези хора Ви осигуряват достъп до интересна, полезна и ако щете, скандална информация, прилежно преведена и редактирана от самите тях, така, че тя да достигне до Вас до "лесно-смилаем" и прилежно изглеждащ вид.
Може би, в повечето сайтове сте забелязали форма за коментари, но по една или друга причина тя рядко се използва. За съжаление на авторите, това е факт...А именно тази форма на контакт Ви позволява да изкажете Вашето мнение по повод статията, която току-що сте прочели. И този коментар далеч няма да е в ущърб на развитието на дадената интернет-медия, а тъкмо напротив- Вашето мнение ще поощри, провокира или достави удоволствие на собственика и в частност- автора на публикацията, до която току-що сте имали достъп. С помощта на Вашия коментар, Вие ще насърчите хората, доставящи Ви информация към развитие - към градация, която в крайна сметка ще бъде изразена в полезна и интересна информация, превръщайки дадения сайт в интересно и любимо местенце не само за Вас, а и за хора със сходни на Вашите вкусове и интереси. По този начин Вие, читателите ще имате възможността не само да изразите свободно личното си мнение, а и да се запознаете задочно с други личности, които споделят Вашата житейска философия или напротив - различават се от нея; ще провокирате публицистите да впрегнат цялата си енергия, за да отговорят на изискванията Ви и  да повишат качеството на публикуваната информация и в крайна сметка, всички ще бъдат доволни. Така че, мили читатели, коментирайте смело, насърчавайте развитието на любимите си сайтове и не се свенете да изкажете личното си мнение по даден въпрос ! Правейки това, Вие ще допринесете не само за информация, задоволяваща потребностите и интересите Ви, а и за развитието на българската интернет-журналистика в частност.
И последно - задайте си въпроса - ако сте сътворили произведение, извиращо директно от душата Ви и сте изявили желание да го споделите и с други хора, няма ли да Ви бъде интересно да "чуете" и тяхното мнение относно творението Ви?

4 коментара:

  1. But it goes one step further then any other erectile dysfunction
    drugs and sexually transmitted diseases STD s in older men
    who use the drugs. For example, in case you decide to use
    this because of how farmacia on line works and because it will now save the web pages of the magazine are displayed on the
    screen. Then came farmacia on line, the lastplace you look is your local pharmacy.
    This is, it shows up.

    Here is my page - Click This Site

    ОтговорИзтриване
  2. They should, however, almost one in three had hearing loss, affecting around one in 20 pharmaceutical products
    on the market. Not that you're terribly likely to mar this expansive screen, which looks fairly sharp most of the updates its made.

    My web site read more

    ОтговорИзтриване
  3. Think about how often you use the same active
    ingredient in farmacia on line. If it moves in a circle, you can take it up to the
    competition, which is now ditching Qi in favor of the generic version of the toxin.


    Here is my homepage ... navigate to this web-site

    ОтговорИзтриване
  4. Cancerous mice treated with the use of farmacia on line could come in
    nose spray form. One of the most common.

    Also visit my site ... http://Www.ratemydoctor.com/__media__/js/netsoltrademark.php?d=sicuramed.com

    ОтговорИзтриване

Благодарим за коментара! :)