13.10.09 г.

on
Величията на шоубизнеса почиват в райските кътчета на планетата и внимават да е далеч от любопитните погледи на фотообективите...

Чарлийз Терон
Бора Бора

Този остров във Френска Полинезия е признат за най-красивото от всички тропически райски кътчета.Може би ,защото съвременната цивилизация е оставила съвсем малко следи в/у него, но за сметка на това са запазени автентичните местни фолклорни и етнографски традиции. Никол Кидкам, която явно има слабост към тихоокеанските острови е сред редовните посетители на Бора Бора, но сред холивудските знаменитости, които почиват там, перлата на женската красота е блондинката Чарлийз Терон.


Мадона
Езерото Комо

Атмосферата, която създава то е съвсем различна от тази на тропическите острови. В далечния 4-ти век там установяват лятната си резиденция римските императори, за да бъдат близо до Алпите и дунавските провинции, постоянно нападани от варварите.
Днес дълбокото 400м езеро с тъмни води е един от най-шикозните италиански курорти. Сред посетителите му е и певицата Мадона. На брега на Комо има къща и дизайнерката Донатела Версаче.




Катрин Зита-Джоунс
Балеарските острови

Майорка и Менорка са друго място в Европа, предпочитано за отдих от знаменитостите. Английската актриса Патси Кенсит, бивша съпруга на Лиъм Галахар от група "Оейзис", всяка година води децата си на почивка там. Чести гости на Менорка са испанскията принц Фелипе и съпругата му Летиция. Други ВИП посетители са Михаел Шумахер, Клаудия Шифър, тенисистът Борис Бекер. А Катрин Зита-Джоунс и мъжът й Майкъл дъглас са решили кардинално въпроса, като направо са си купили къща на Майорка.


Наоми Кемпбъл
Капри

Подобно на Комо и остров Капри е бивша резиденция на римските императори, но от времето на разцвета на империята. На Капри остарелият Тиберий устройвал своите оргии и оттам тероризирал Сената.
Днес плажовете и стръмните брегове на Капри, покрити със средиземноморска иглолистна растителност, предлагат удобни кътчета за печене топлес или направо по адамово и есенно облекло. капри е любимата дестинация на актьора Том Круз, певеца Род Стюарт и топмодела Наоми Кемпбъл.


Кейт Мос
Тайланд

Кой ли не е чувал за традиционните секс туристически десринации в Тайланд. едва ли обаче точно по тази причина това място избират за почивката си Кейт Мос и Пийт Дохърти. Защото освен с масовите си и евтини сексуални услуги Тайланд е известен и със старата си архитектура и с будистките традиции, смес от местни и привнесени от Индия обичаи, както и с масажите в СПА центровете си.


Никол Кидман
Фиджи

 Южнотихоокеанският архипелаг Фиджи с неговите 332 острова е открит от европейците през 18-ти век съвсем случайно, но скоро мореплавателите остават шокирани от местния обичай -човекоядството.
Днес местните жители са едни от най-гостоприемните на света - вечно усмихнати и с втъкнато цвете в косите. Освен с радушния прием на гости, островите Фиджи се славят с великолепни условия за гмуркане, с водопадите и тропическите си гори, в които няма нито едно отровно животно или насекомо. Може би по тези причини там обичат да отмарят Бритни Спиърс, Никол Кидман и Кевин Федърлайн.


Том Круз
Малдивските острови

 Сами по себе си те са чудо на природата - архипелаг от 1920 коралови острова, изникнали в океана, югозападно от индия, с население от 280 000 души. За Малдивите казват, че са 99% вода и 1% суша и  с право - бунгалата, къщите и СПА центровете буквално се издигат от водите на Индийския океан на дървените пилони. Това късче от рая с блестящ пясък и кристална светлозелена вода са си харесали отдавна Том Круз и съпругата му Кейти Холмс, които прекараха там и медения си месец. 80% от туристите тук са от Европа.



CheapOair.com


0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)