19.04.10 г.

on
Ако се съмняваш във верността му, време е да си отговориш на няколко въпроса, за да разбереш дали подозренията ти са основателни.

Полага повече грижи за себе си. Само до преди няколко месеца двамата си похапвахте като за последно, легнали на дивана, омазани до ушите в чипс. Но изведнъж твоят човек започна да се храни здравословно, ходи на фитнес редовно и внимателно подбира дрехите си. Не ти ли се струва странно? Само се постави на негово място. Когато искаш да впечатлиш някого, не правиш ли същите неща? Гаджето ти отделя непривично дълго внимание в приготовления за работния ден или мъжката вечер...Червената лампичка не замига ли вече?


По-рядко правите секс

Замисли се колко редовно го правехте в началото на връзката ви. Нормално е с времето апетитът ви за страстни игри между чаршафите да намалее, но не и да спадне рязко. А сега все по-често се случва вечер гаджето да ти отказва секс, защото го "боли главата" или е "уморен"...Може би получава удоволствие на чуждо място. Друг индикатор е, че се опитва да вкарва нови пози в леглото. Мъжете рядко поемат инициативата да разнообразяват сексуалния живот с постоянния си партньор. По-скоро очакват ние да сме прококатори на нови приключения. Дали пък не е получил сексуални уроци другаде?


Изчезва за дълго


Естествено, всеки има нужда от лично пространство. Както ти се събираш с момичетата през уикенд, така и той трябва да поеме глътка въздух сред други хора. Проблемът е на лице, ако съвсем е променил навиците си в това отношение и започва да се бунтува, че го задушаваш. Има голяма вероятност да ти изневерява, ако често не го намираш в офиса, ако остава до късно на работа или почти всяка сряда колегата му Иван има рожден ден. Обърни внимание на това колко време му отнема тренировката. Ако преди прекарваше в залата по 2-3 часа (което включваше и приказките с момчетата), сега се бави по половин ден. Това не ти ли говори нещо?

Разходите му се покачват

Е, и ти не му се отчиташ за всяка глупост, която си си купила, но все пак не е лошо периодично да проверяваш какви са разходите му. Особено ако изведнъж са станали твърде големи. Да, може би постъпката е доста груба, но ако се съмняваш в почтеността му спрямо теб, не се свени да провери банковите извлечения. Ако отведнъж започваш да намираш касови бележки от късни обеди или подаръци, които така и не получаваш, изневярата е на лице.

Крие си телефона

Не намираш ли за странно изведнъж всичките му "джаджи" да са засекретени с пароли? Напълно изтрита пощенска кутия и история в интернет, изключен звук на мобилния телефон, когато сте заедно ...все смущаващи факти. Ако до скоро сте имали общ скайп, той изведнъж решава, че това не е особено практично, при все, че сам е дал идеята да обедините контактите си. Нещо определено не е наред. Щом замаскира всичките си действия в нета, бъдете уверена, че нещо се случва.

Променил е отношението си към теб

Обърни внимание на поведението му спрямо теб. Напоследък любимият вдига скандал след скандал, прави неуместни забележки за външния ти вид, за гозбите, дори за начина, по който говориш? Сигурно търси път да се измъкне от връзката ви по възможно най-коварния начин. Очаква накрая да ти кипне и сама да сложиш край - наранена, объркана, изтощена от непрестанните упреци и липсата на нежност. Има и друг вариант - да е станал още по-мил от преди. Не се усмихвай с думите "Нека, нека", не се радвай сляпо. Навярно изпитва чувство за вина и го притъпява, като те обсипва с рози и комплименти.

Женската ти интуиция заговаря

Понякога не е нужно да търсиш доказателства, дори да ги има. Женската ти интуиция е достатъчно силна, че стомахът ти се присвива неприятно всеки път, щом те погледне със студен поглед. Ти познаваш партньора си по-добре от всеки друг и сама можеш да усетиш дали съществува причина да се съмняваш във верността му. Прехвърли в главата си последните ви срещи и се напъни да си спомниш дали е имало нещо нередно. Жените често си затваряме очите и не искаме да прозрем истината. Но ако усещаме изневярата е цялото си същество, в повечето случаи сме прави.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)