![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg8-rd1hTdtjLfolXPpu-9jBas3zqAOST30STHdeiX10sbx8j3Y-UANo6rcPN33tNACKkCyQOCD1iaGCxHF2U5rl3wmaDPyODLFx0nVHH_5KC8HBVKolfBNy6y0gcRS008cbUunVn1Sk9ic/s200/000556419.jpg)
Продукти:
600 гр. спанак
200 гр. сирене
50 гр. масло
6 бр. фини точени кори за баница
2 с.л. магданоз
100 гр. кашкавал
Приготвяне:
Спанакът се бланшира за 3 минути в кипяща и подсолена вода, изважда се, охлажда се и се отцежда добре от нея. Размесва се с настъргано сирене.
Подреждат се по 3 броя една върху друга кори и се намазват с разтопено масло. Поставя се от плънката равномерно. Оформя се руло и се прехвърля в намазана с масло тава.
Рулата се пекат в предварително загрята фурна от 180 градуса за 20 минути или докато се зачервят.
След като се изпекат се нарязват на малки цилиндърчета, нареждат се в поднос и докато са топли върху тях се настъргва кашкавал.
И ОЩЕ:
0 коментара:
Публикуване на коментар
Благодарим за коментара! :)