![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEht8xi8uWoHgDhW9_Gbt5c1bAf0khjFzUnb8dZt7ILP3gdAtaPsTVvl65CZ8erj1YM7shZNiCO5ZOqv1Ou_gUxOrLGL0UI79ReXCBcj-WhZBVQh2dZyTpdBE1qla_7sv4GyMPiKUZiTTfRw/s200/sjomga_timbal.jpg)
(: За любителите на водка, бяло вино и розе :)
От обелени краставици се изрязват топчета (с кухненски уред за издълбаване на топчета), които увивате в тънки парчета пушена сьомга. Подредете ги в съда, в който ще сервирате, и с върха на лъжичка поставете върху всяко топче по малко заквасена сметана и черен хайвер.
0 коментара:
Публикуване на коментар
Благодарим за коментара! :)