4.03.09 г.

on
Странно или не, но според нoмеролозите върху хармонията в живота ни влияят и номерът в адреса на жилището ни, и номерът на апартамента, в който живеем. Проблемите на конкретното число на дома ни могат да окажат влияние и върху определени аспекти в живота ни. Например, ако имате материални затруднения, желателно е да се преместите в апартамент или жилище с номер 8. Разбира се, съществуват множество други съображения по повод избора на жилище, но е важно да знаем дали енергията (вибрацията) на дома ни резонира с нашата собствена енергия. Нoмерологията на дома, в който живеем, е важен фактор в живота на всеки човек. Числото на вашия дом се пресмята както се пресмята числото на личната година.

Например, ако живеете в блок № 23, вход 2, етаж 5 апартамент 12, събираме цифрите на номера докато се получи просто число: 2+3+2+5+1+2= 15
Събираме получените числа: 1+5 = 6
Числото на вашия дом е 8.
Ако сте получили по-голямо число, отново събирате цифрите му.

1
Числото на Вашия дом е 1.
Вибрацията на единицата идеално подхожда на човек, който се кани да започне частен бизнес или друго рисковано начинание. Човекът, който живее в дома на Единицата, ще се учи повече от своя опит, отколкото от инструкциите или съветите на другите. Домът на Единицата е добър за онзи, който иска да следва своя собствен инстинкт и да изразява индивидуалността си оригинално и активно. Понякога в този дом господстват силни емоции, особено когато в него живеят няколко силни индивидуалности. Но тези емоции лекуват и лесно могат да станат стимул за вдъхновени действия. Домът на Единицата не е от домовете, където всичко е подредено, прибрано, тъй като по-малко важните детайли играят второстепенна роля в съзидателните процеси. Ако сте се грижили за другите и сте заели място в живота, където трябва винаги да сте първи, тогава ви е необходим дом с число едно. В него ще се чувствате по-уверени, независими и ще бъдете готови да рискувате.
Проблеми: Понякога в такъв дом може да се почувствате самотни и изолирани, дори в присъствието на други хора. Останалите могат да ви сметнат за егоист, но вие се затваряте в себе си, само за да вземете правилното решение.

2
Числото на Вашия дом е 2.
Дом с вибрацията на двойката е прекрасно място за двама души, които са готови да живеят като съквартиранти, като любовници, като мъж и жена. Вибрацията на Двойката прилича на пламъка на две свещи, запалени от един източник - те са разделени, макар че носят една и съща светлина. Хората, живеещи в дома на Двойката, могат да бъдат свързани подобно на граховите зърна в шушулката. Ще обръщате голямо внимание на енергията и чувствата на онези, с които живеете. Живеейки в този дом, ще се стремите към света и хармонията дипломатично, често ще се вслушвате в гледната точка на другите и ще обмисляте ситуациите, а няма да настоявате на своята гледна точка. Ще откриете, че напълно и с любов разбирате другите. В дома на двойката ще започнете да развивате чувствителност към фините енергии в природата, към изкуството, музиката и дори към аурите на другите хора. Градини, музика, изкуство и магия в този дом процъфтяват. Вие ще развиете своята фина природа и желанието си за хармония. Този дом е прекрасен за изследване и развитие на физическите способности и интуицията. В него взаимоотношенията ще се подобряват и съпружеските отношения ще укрепват.
Проблеми: Тъй като вибрацията на двойката може да разшири вашата чувствителност, възможно е да откриете тенденция към повишена чувствителност и прекалена грижа за чувствата на другите хора. Ако това е така, просто се успокойте и се вслушайте в своя вътрешен глас. Енергията на двойката може също така да изключва другите, тъй като обитателите на този дом са прекалено затворени в себе си.

3
Числото на Вашия дом е 3.
В дом с вибрацията на тройката може да се чувствате много добре. Общуването в такъв дом ще бъде активно и интересно. Това е дом, в който можете да разширите възгледите си за живота. Положителните мисли водят до положителен резултат. Домът на тройката поддържа ентусиазма ви и увеличава топлината на вашия характер. Той великолепно подхожда за купони и развлечения. Домът на тройката спомага за увеличаването на сексуалната и духовна енергия. Премествайки се в дом с число три, вие ще активизирате своя обществен живот. Това е дом, където хора с различна култура и различни възгледи могат да се срещнат и да общуват задушевно и с любов. Силата на триединството в този дом е подобна на енергията на триъгълника и пирамидата.
Проблеми: В дома на тройката може да съществува тенденция на силно разпиляване на енергията и способностите. Погрижете се за финансите, тъй като в този дом обичат да се забавляват, а после да плащат. Понякога също така може да възникне тенденция на прекален оптимизъм. Въпреки това, животът в този дом си струва, независимо от недостатъците.

4
Числото на Вашия дом е 4.
Дом с вибрацията на четворката притежава стабилна и защитаваща енергия. Четворката представлява четири стени или граници, които осигуряват безопасност. Тя символизира твърда основа и защита. Ако изпитвате дестабилизиращо влияние и неувереност в живота, потърсете си жилище с вибрацията на четворката. Ще почувствате как при вас ще се върне прагматизмът, безопасността и земната ви природа. Домът на четворката е свързан с Майката Земя. Именно в този дом ще намерите своите корени и ще посеете семената на своите мечти. В този дом ще придобиете стабилност, увереност и сила. Ще можете и да съберете плодовете на своя труд. Вашата работа ще ви донесе удовлетворение и ще стане източник на безопасност. Домът на четворката спомага за пълната заетост и създаването на основите на бъдещето. Често пъти живеещите в дом с вибрация четири упражняват професии в служба на хората - медицински сестри например. В такъв дом е добре да живее група хора, които работят върху обща цел.
Проблеми: Живеейки в такъв дом, понякога чувствате, че работите безкрай и никога не почивате. Ако чувствате, че това е така, отделете си ден за лекомислени, дори глупави постъпки и се помотайте малко. Съществува също така опасност да станете скръндза или твърдоглавец. Запомнете, че всичко ви стига. Отпуснете се. Животът не е толкова сериозен, колкото понякога ви се струва.

5
Числото на Вашия дом е 5.
Дом с вибрацията на петицата изглежда жив, вибриращ и постоянно променящ се. Ако се местите в дом с число пет, дръжте си шапката винаги готова. Ако сте се заседели на едно място, най-добрият вариант за нов дом е дом с вибрацията на петицата - това е енергия, движение и промяна. Животът ще стане непрекъсната въртележка - срещи, общуване по телефона, участие в купони и екскурзии извън града. Всичко това е забавно и изпълнено с приключения. В този дом ще придобиете и развиете навици за общуване. Домът на петицата винаги е пълен с хора, влизащи и излизащи от него. Той е център на активност. Енергията на петицата стимулира умствената енергия, събирането на информация и умение тя да се споделя кратко и ясно. Това е прекрасен дом за журналисти, които работят у дома. Домът на петицата позволява да се придобие опит в много области. Този дом може да бъде дом на виното, жените и песните. Ако искате да останете ерген, този дом не е за вас. В този дом вашата сексуална привлекателност ще нарасне и той ще бъде добро място за романтични приключения.
Проблеми: Понякога животът в този дом ни се струва прекалено пренаситен. Успокойте се. Медитирайте. Може също така да се появи тенденция да се вземат съмнителни решения. Обикновено, ако живеем в такъв дом, трябва да се доверяваме на инстинктите си. Ако решението обаче е твърде важно, съсредоточете се и обмислете още веднъж всичко, преди да вземете решението.

6
Числото на Вашия дом е 6 .
Дом с вибрацията на шестицата е център на хармония и равновесие. Това е отлична вибрация за семейство, особено, когато в дома има деца. Животът в този дом подпомага чувството за служене на обществото и желанието да се помага на онези, които нямат късмет в живота. Този дом подхожда идеално на онези, които искат да развият артистичните си способности. В такъв дом добре работят адвокати, тъй като енергията на шестицата успокоява и пази. Адвокат, който работи в дом с вибрацията на шестицата, в работата си с клиенти по-лесно ще стигне до сърцевината на проблема, ще прави това със състрадание и грижа. Привързаността към семейството в този дом е нещо много важно. В него се събуждаусещането за близост и любов към партньора, съседа, приятеля и семейството. Украсяването на дома, както и района около него за шестицата са много важни.
Проблеми: Понякога ще ви се струва, че се раздавате на другите без остатък. А и вие самите искате да получите внимание. Срещайте се по-често с жизнерадостни и ведри хора, хора с късмет. Домашните животни също ще донесат в дома ви искрена любов и привързаност.

7
Числото на Вашия дом е 7.
Домът с вибрацията на седмицата може да стане храм на съзерцание и уединение. Това е място, където можете да анализирате натрупания опит и ситуацията в момента, наблягайки на духовната страна в развитието. Домът на седмицата е добър за онези, които искат да живеят сами, да медитират и търсят божественото откровение. Да се живее в този дом с някой, който не подкрепя вашето съзерцателно състояние, няма да е лесно. Подобен дом е добър за студента или изследователя, тъй като вибрацията на седмицата предразполага към съсредоточаване. Тя подпомага интуицията, мечтите, виденията, телепатичните опити, изучаването на философията и метафизиката - изобщо всичко, което ви помага да намерите пътя си в живота.
Проблеми: Този дом не е за хора, които искат да постигнат материален успех. Енергията се съсредоточава върху духовните, а не върху материалните ценности. Ако искате да живеете в такъв дом не сами, а с партньор, ще ви бъде трудно, тъй като ще се стремите към уединение и дори към отчуждение.

8
Числото на Вашия дом е 8.
Вибрацията на осмицата е изобилие във всички области на живота, изобилие от приятели, изобилие в семейството и изобилие от материални ценности. Ако искате да подобрите материалното си състояние, прместете се в дом с вибрацията на осмицата. Осмицата укрепва организаторските умения, които спомагат за постигането на материално благосъстояние. С помощта на дисциплина и упорита работа ще можете да заемете силни позиции. Ако откриете, че прекалено много сте работити над духовното си и емоционално развитие, а не сте обръщали внимание на материалната страна на живота - този дом е за вас. С вибрацията на осмицата финансовото благосъстояние и силната позиция стават възможни. Награди, почести и обществено признание - всичко това е възможно, ако живеете в този дом. Осмицата включва в себе си целокупност. Вашите взаимоотношения ще се развиват не едностранно, а ще включват и физически, духовни и ментални характеристики.
Проблеми: Вие трябва да се грижите за благосъстоянието на другите и да боравите разумно с финансите. Иначе ще се сблъсквате непрекъснато с постоянно изтичане на изобилието.


9
Числото на Вашия дом е 9.
Ако домът ви е с вибрацията на девятката, той е подходящ да се събират плодовете от минали усилия. Това е дом, където расте вашата любов и състрадание към хората. Тази вибрация ще ви помогне да надникнете зад собствените си граници. Вие свободно давате, тъй като сте разбрали, колко много сте придобили в живота. Стигате до дълбининте на мъдростта, което с помощта на вибрацията на девятката може да се излее в пророчество. Понеже осъзнавате, че сте част то вселенското семейство, можете да прощавате някои дреболии в живота и да не се обиждате лесно. Старите приятели са важни за вас и ако живеете в дом с вибрацията на девятката, може да чуете за хора от миналото. Ще откриете, че хората са ви предани, че за тях са важни вашето състрадание и мъдрост. Това е прекрасен дом, в който да живеете до края на дните си. Живейте със своята истина и ще бъдете пример за другите.
Проблеми: Опитвайки се да постигнете най-голяма полза за човечестнвото, може да не забележите индивидуалните нужди. Нещо повече, може да не разберете нуждата на някоя страна от собствената си индивидуалност, тъй като я възприемате като цяло. Например, може да сте сигурни, че бонбоните вредят на здравето като цяло, но да не забележите, че детето вътре във вас се нуждае от сладост сега и винаги.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)