4.03.09 г.

on
Ти проблеми с говоренето нямаш. Той обаче... също няма да има, след като приложиш това.

Дръж езика си под око
Едно е да попиташ "Защо ти е кофти", а съвсем друго - да констатираш "Виждам, че нещо ти е кофти. Нали така?". Отговорът на второто е едносричното "Да" или "Не". А ти не искаш това. Нали така?

Не прави генерални изводи
Мъжете често приемат философските обобщения от сорта на "Ами, шефовете са си такива" като заключителни изводи, подканващи към край на разговора. Така че ги избягвай.

Пробвай да налучкаш
"Забелязала съм, че обикновено ставаш толкова тих, когато си разстроен за нещо..." Всъщност няма значение какво емоционално състояние ще назовеш. Важното е, че така му даваш възможност да потвърди или отрече и съответно да каже как се чувства наистина.

Вземи-му-акъла - съвет
Вдъхнови горещи мисли
Пролетта е вече тук! Обаче ти може да пратиш гаджето си директно в невероятните, парещи жеги на следващия сезон, като извадиш някоя дрешка от... летния си гардероб! Изненадай го с по-оскъдно потниче или къса поличка, вместо обичайните пуловер и дънки. След като цяла зима не си разкарвала пред погледа му апетитната гледка на гола кожа извън леглото и душа, той ще оцени промяната!

Месечен рефрен
"Той се дразни, че вечно планирам какво да правим."
И за себе си е напълно прав. Никой не обича да му дават тон в живота, или поне не така открито. Така че остави инициативата "какво ще правим довечера" в негови ръце. Най-вероятно няма да успее да организира нищо - което не бива да те учудва, защото по принцип жените сме в свои води, когато трябва да се направят резервации в заведение, да се издирят готини ескурзии и хотели за през уикенда или отпуска, да се вземат билети за театър и т.н. Но пък хубавото е, че така твоят човек ще види колко усилия полагаш ти, за да си прекарате добре, когато сте заедно. И ще го оцени.

80% от мъжете си падат по жени, спортни натури. Не пропускай да споменеш последното си посещение на фитнеса или басейна. ;)


НАПРАВИ ТАКА,ЧЕ ДА Е САМО ТВОЙ ЗАВИНАГИ

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)