11.10.09 г.

on
За почти 120 годишната си история компанията Филипс има с какво да се похвали.Докато някои правят ергономични подобрения, холандският производител разработва технологии и стандарти, с които определя развитието на електрониката и техниката за години напред. Сред нововъведенията на компанията, с които улесняваме живота си ежедневно, са CD и DVD форматите, GSM, Wi-Fi и Mpeg стандартите, и не на последно място дигиталната телевизия и радио. В историята са вече и символичните за времето си изобретения, като музиканлата касетка и електрическата самобръсначка с ротационни ножчета, а в бъдеще все по-често ще използваме разработения заедно със Sony Blue-Ray формат.

Поредното предложение на Philips, наречено LivingColors едва ли ще е великата октомврийска революция в областта на домашната електроника , но определено има потенциал да оцвети сивото ежедневие или безличното обкръжение  на всеки. LivingColors  е второ поколение на представената преди няколко години лампа, която буквално може да смени цвета на стаята, в която се намирате в зависимост от настроението, повода или просто да разнообрази интериора Ви. 

Благодарение на 4 светодиода LivingColorsможе да пресъздаде повече от 16 милиона цвята с респектираща наситеност. Максимално ползвателски ориентирана за употреба, лампата има дистанционно управление, от където се задава цвят, наситеност, светосила или се стартира програма за автоматична смяна на цветове. Дизайнът е максимално изчистен , вписващ се перфектно във всеки интериор, а материалите са достатъчно устойчиви, за да издържат повече от грубо отношение.
 
Приблизителната цена от 180$ е напълно оправдана за нещо, което едновременно може да създава и навява приятни емоции и спомени.:)

Официалният сайт, където можете да "пробвате" иновативната лампа :)

Забавлявайте се! :)


Лампата можете да закупите от ТУК >>>>>>   Philips LivingColors


1 коментара:

  1. Farmacia On Line works to aid sexuality in men. Tessa Jowell, Minister of State for Health, said if the drug
    proves safe and effective for its labeled indication and intended patient population.


    My homepage; try these out

    ОтговорИзтриване

Благодарим за коментара! :)