31.10.09 г.

on
http://7art-screensavers.com/screens/magic-tree-clock/magic-tree-clock.jpg
Робърт Йовчевич е първият официално признат екстрасенс в Източна Европа. Владее всички видове дистанционно въздействие върху жива и нежива материя. Твърди, че пръв е измислил и осъществил телевизионни сеанси, занимавал се е с разработването и производството на касети за био-информационно въздействие. Има документ, че е доктор по черна и бяла магия.

- Робърт, какво представляват магическите ритуали?

Магическият ритуал има за цел да настрои човека-магьосник. Използвайки 20-30 аксесоари, магът събира в себе си чувство, на базата на което изпада в псевдоекстаз. За професионалиста на практика не е необходим нито един предмет - от тях се нуждаят аматьорите, които трябва да се доведат до необходимата им емоция. Чудото го прави човекът - той излъчва правилното информационно задание, организира материята и енергията във вида, който иска да постигне.

- Може ли всеки да направи магия?

Всеки е в състояние да направи магия. По-точно казано, хората непрекъснато правят това, което наричат магия. Да вземем за пример магията за дъжд. Има на небето облаче и в него положителните и отрицателните заряди са в равновесие. Ние можем да го поляризираме със знак плюс - тогава облакът първо ще набъбне, после ще се разпръсне, ще изчезне. Обратно - когато поляризираме облака със знак минус и знак плюс едновременно, причиняваме появата на нещо като два смерча, които се въртят в противоположни посоки и събират положителните и отрицателните частици. Именно тогава започва гръмотевична буря.

За такъв тип въздействие при селска магия не е достатъчен обаче един човек. Трябва да се създаде особен вид магическа верига от положителни и отрицателни елементи, което няма нищо общо с характера на хората. Ако това се прави през деня, е нужно равно количество мъже и жени, които се въртят в два кръга. Бабата с метлата, която тича между тях, е магически инструмент, който настройва тълпата, предизвиква особен вид концентрация.

- Заразна ли е магията?

Да, действието на магията може да се разпростре върху близки и приятели. Ако на някого е направена магия за късмет, то той ще споходи и най-близките му кръвни роднини и приятелите му. Ако е магия с отрицателен знак, нещастие ще сполети пак неговите сродници от същия пол.

- Каква е разликата между черната и бялата магия?

По принцип няма черна и бяла магия - делението е съвсем условно. Всичко зависи от това в каква сфера насочваш магията. Кинетичната магия е вид магия за смърт. Магьосникът създава едно кълбо, което ще се върти на около метър от теб наляво. Свързва го с чакрата върху гърдите на омагьосания. Така този вихър изпомпва, образно казано, всичко от човека, убива го. Ако вихърът обаче се върти по посока на часовниковата стрелка, той ще стимулира омагьосания, ще всмуква енергия отвън и ще я "влива" в човека.

Използването на различни предмети в правенето на магията са елемент от шоуто, белег за непрофесионализъм. Предметите имат точно определено енергийно-информационно излъчване. Комбинацията между тях дава формула за определен тип магия. За смърт ако е - ще има мъртва вода, пирони от ковчег и т.н. Всички те действат на био-информационния двойник, каквато е да речем снимката на човека. Друг е въпросът, че професионалистът без всичките тези аксесоари може да постигне същия и то тотално неотвратим ефект за много по-кратко време.

По същия начин се правят и любовните магии - приготвя се еликсир от билки - 106 или 121 съставки - в точно определени пропорции, събирани от точно определени места в точно определено време. Отварата не се пие, а се накапва в лявата обувка на обекта на омагьосването. Енергийно-информационното въздействие върху него настройва честотата на неговите трептения към честотата на мечтаещия за неговата любов до абсолютно изравняване. И ако обувките не бъдат сменени до 10 дни, ефектът е необратим.
- Как се разваля магия?

Всяка магия се разваля по различен начин, с конкретен подход. Но отмагьосването при всички случаи става от професионалисти. От собствен горчив опит знам, че магията е нещо много опасно. Най-малката разконцентрация при правенето или развалянето й води до обратен удар върху този, който се занимава с това. Простичко казано - информационният модел, който вкарваш у някого, се връща при теб с обратен знак.

- Имате ли обяснение за енергийния вампиризъм?

Енергийният вампиризъм е неумишлен при 99,9 % от хората. Насочен от жена към мъж е полезен, ако е за кратко време, защото разтоварва мъжа от отрицателните потенциали. Но ако е задълго, води до негативни последици. Особено опасни са скоро родилите жени, които не са успели да компенсират пробивите в своята аура, причинени от раждането. Да речем аз съм мъж с характерния мъжки поляритет и изпитвам известен дискомфорт.

Едно рязко докосване на родилка до мен ще изсмуче моя енергиен отпадък, който за нея е полезен, запълва пробивите в аурата й. Аз ще се почувствам добре, дори велик за малко. Ако връзката ни продължи, ще започна да се усещам изтощен, защото жената ще е преминала през моето поле и засмуква от енергията ми. През моето тяло тя прекарва потенциалите, от които има нужда, но които са вредни за мен.

- Има ли нещо магическо в привличането между мъж и жена?

Привличането между мъж и жена, а и между хората изобщо, се дължи на приблизителната честотна съвпадаемост. Всяко тяло трепти с точно определена честота. Ако моята е 1000 в условни единици, а твоята 700, то ние сме тотално несъвместими. Феромоните са прекрасно допълнение в едно привличане, но в основата му е честотата на трептенията. Привличането е за цял живот, ако трептенията се изравнят. Случва се при съпрузи след 20-30 години брак, ако се обичат. Тогава те започват да си приличат дори физически, мислят по един и същи начин, болестите им дори са еднакви. Това се дължи на идеалния информационен обмен.

- Как се усеща честотната съвместимост или несъвместимост?

Буквално със сърцето - чакрата е много близо до него. При съвместимост се усеща приятна топлина в слънчевия сплит. При тотална несъвместимост и дори опасност се усеща натиск до болка пак там. В съвременните условия на живот човек рядко обръща внимание на тези усещания. Понякога, привлечени от сексапила на представител на противоположния пол, не обръщаме внимание на тези сигнали. Така един от двамата започва да се топи, оставайки верен на навика или на шоуто да бъде заедно с именно този партньор. Такава връзка оставя белези за цял живот.

- Какво е твоето обяснение за урочасването?

Урочасването е резултат от спонтанно изразяване на чувствата, независимо какви са те - любов, омраза, радост…При това се предава положителен или отрицателен заряд най-вече на деца, които нямат никакъв защитен механизъм. Затова от старо време се знае, че бебета до 40 дни не се извеждат сред хора.

През деня мъжете носят енергиен потенциал със знак плюс, а жените - с минус. Да речем, че ние сме съученици и не сме се виждали години наред. Изведнъж се срещаме и се познаваме. В първите 40 минути от срещата ти абсорбираш моята енергия със знак плюс и всичко е о'кей. После обаче градусът на ентусиазма спада. Ти започваш да чувстваш дискомфорт, разговорът се запъва, охладняваме.

Същото става, когато жена спонтанно се зарадва на малко момченце. Тя на практика му обръща поляритета, вкарвайки му голямо количество от своя енергиен потенциал със знак минус. Ако до 40 минути детето не бъде изкъпано с течаща вода, то започва да боледува, да линее. Обърнатият поляритет смазва имунитета. Ако детето е момиченце, спонтанното харесване от жена няма значение. Същият ефект има, ако мъж се зарадва на момченце.

- Как да предпазим децата от уроки?

Със синьо мънисто. Това е цветът на аурата на здравия човек - тук навлизаме в теорията на цветовите въздействия. Всеки цвят има определено вълново излъчване и влияе върху човешкия организъм. Запомнете, че най-опасни са хората, които предпочитат сиви дрехи. На момиченце не трябва да се слагат златни, а сребърни обици. Златото по теорията на металите е неутрален метал, а най-активни са среброто и медта. Добре е да се носи сребърна гривна на лявата ръка, сребърна обица на лявото ухо. Не случайно и часовниците се носят на лявата ръка - така се поляризира енергията, която влиза в тебе.

- Има ли хора, които не ги лови магия?

При баенето има такъв израз: "С девет вериги омотан, с девет катинара заключен". Това на практика означава, че човек е обвит в защитна обвивка. Тя представлява нещо като яйцевидна енергийна капсула, която препятства био-информационния обмен. Има положителен ефект до 14 дни. След това енергийният ресурс вътре в нея свършва, настъпва депресия, влошаване на жизнените функции. Затова, ако си чувала, такава защита се е правела навремето, когато някой отива някъде исе връща бързо, до две седмици - на бой, на път, на среща…
източник :Ева

 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)