11.11.09

on

Продукти за 4 порции:

2кг черни миди
2 глави лук
250мл заквасена сметана
1 връзка магданоз
зехтин
сол
черен пипер

Начин на приготвяне:

  • Почистете и измийте мидите
  • Обелете двете глави лук, накълцайте на ситно и задушете за 5 минути в голям тиган. Прибавете мидите, похлупете и оставете на силен огън още 5 минути, докато мидите се отворят.
  • Залейте със сметаната, разбъркайте и оставете още 2 минути в тигана, който сте отдръпнали от тигана.
  • Прибавете нарязания магданоз и подправете със сол и черен пипер.
  • Сервирайте с гарнитура от нарязани на кръгчета варени картофи.

Добър Апетит!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)