23.02.09 г.

on

Продукти:
600 гр. спанак
200 гр. сирене
50 гр. масло
6 бр. фини точени кори за баница
2 с.л. магданоз
100 гр. кашкавал

Приготвяне:
Спанакът се бланшира за 3 минути в кипяща и подсолена вода, изважда се, охлажда се и се отцежда добре от нея. Размесва се с настъргано сирене.

Подреждат се по 3 броя една върху друга кори и се намазват с разтопено масло. Поставя се от плънката равномерно. Оформя се руло и се прехвърля в намазана с масло тава.

Рулата се пекат в предварително загрята фурна от 180 градуса за 20 минути или докато се зачервят.

След като се изпекат се нарязват на малки цилиндърчета, нареждат се в поднос и докато са топли върху тях се настъргва кашкавал.

И ОЩЕ:

Пълнени зелени маслини с Горгонзола

Вкусен сандвич с гъби и Моцарела

"Бонбони" с пушена сьомга

Превърнете закуската в произведение на изкуството! 3 Идеи за красиви декорации с шунка - Фото урок

Трите основни аксесоара, които са задължителни за официалната черна рокля

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)