24.02.09 г.

on

Продукти:
400 гр. пуешко филе
4 ч.л. готово песто
4 парчета бекон
4 резена моцарела
сол на вкус
черен пипер на вкус
лимонов сок на вкус
4 бамбукови шишчета

Начин на приготвяне:
Филето се разрязва по дължина на 4 парчета. Всяко се начуква между 2 пласта фолио за опаковане. Подправя се със сол, черен пипер и лимонов сок. Парчетата се намазват с по 1 лъжица от пестото, отгоре се слага парче моцарела и се завиват на руло.

Всяко руло се увива с резен бекон и се закрепва с бамбуково шишче. Пекат се 15–20 мин. във фурна, загрята на 200°С.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)