24.02.09 г.

on

Продукти:
20 сушени сливи без костилка
200 гр. нарязан на тънки парченца бекон
200 мл червено вино
1 дафинов лист
3 карамфилчета
5 зрънца бахар

Приготвяне:
Виното се слага да заври заедно с подправките. След 5 мин. се прибавят сливите. След като поврят 2-3 мин. се отцеждат и се охлаждат.

Всяка слива се завива с резенче бекон и се закрепва с клечка за зъби. Сливите се запичат за 10 мин. на 200°С, докато порозовее беконът.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)

:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.