20.02.09 г.

on

Замисляли ли сте се някога, че очите ни разказват на околните любопитни подробности за самите нас. Учените смятат, че очите са един от главните източници на информация за всеки човек. Цветът им разказва за нашия характер, за личната енергия и дори за това каква е идеалната ти половинка. Астрологията добавя към всичко това и факта, че в очите се отразява и целият ти хороскоп.

В резултата на археологически изследвани е установено, че коренното население на земята е било с кафяви очи. Разнообразието в цвета на очите станало факт след природен катаклизъм - сблъсък с комета, който променил орбитата на Земята, а оттам и климата й. Настъпилият ледников период поставил хората в ескремна ситуация - налагало се организмът да мутира, за да оцелее човешкият род. В резултат от тези мутации се появили хора с по-висок ръст и очи в по-хладни цветове - сиви и сини. След хилядолетия, в резултата на браковете между хора с кафяви и сини очи, се появили наследници с различни оттенъци на очите - зелени, сиво-кафяви, сиво - зелени и т.н.
Днес хората се делят най- общо на два типа според цвета на очите си. Като цяло притежателите на сиви очи се стремят да действат, а тези с кафяви - да получават. Личностите с очи от типа смесен - зелени, пъстри - имат по сложна енергийна ориентация и притежават комбинирани характеристики от двата типа.


Сив или син цвят на очите

Ако очите ти са с по-хладен цвят, природата изисква от теб постоянно да отдаваш енергията си. В живота си постигаш всичко сам, без подкрепата на влиятелни хора. Съдбата не обича да ти прави подаръци - за всяка своя усмивка тя изисква от теб максимум усилия. Владееш енергия за постигане на високи цели и промяна на света. Ти си творец, а обкръжаващият свят е материал за гениалните ти идеи. Можеш да постигнеш всичко, стига да го искаш достатъчно силно. Хората с топъл цвят на очите, ти имат безрезервно доверие. Те са щастливи, че те познават - защото те смятат за носител на нови идеи и истини.
Неизразходваната енергия те лишава от душевен покой. Лесно и безболезнено ще се освободиш от нея, ако общуваш с човек от противоположния пол, който притежава очи с топъл цвят. Идеалната ти половинка е с тъмни - кафяви или черни - очи . С такъв човек ще постигнеш идеален обмен на енергия - ти с удоволствие ще даваш, а партньорът ти с благодарност ще приема.
Според астрологията очите са комбинация от енергиите на Слънце, Венера Сатурн. Затова си надарен с привлекателност, остър ум, ярък темперамент и чувство за хумор. Общителен си, лесно контактуваш с всеки. Много си влюбчив, на както бързо се палиш, така и светкавично гаснеш. Чувствителен си, но не и обидчив и бързо прощаваш. Един от недостатъците ти е, че си доста капризен.

Кафяв или черен цвят на очите

Ако си с тъмни очи, значи можеш да се наречеш любимец на съдбата. Когато поставиш пред себе си цел, разчиташ не на усърден труд, а на способностите си да се харесваш на околните. Притежаваш достатъчно мъдрост, за да не се хвърляш в безсмислени битки, а да действаш с чар и дипломация. Трите ти основни коза са: привлекателност, кокетство и умение да изчакваш. Ако се научиш да ги използваш умело, околните ще бъдат щастливи да ти осигурят всичко, което пожелаеш. Помни, че синеоките и сивооките имат нужда да ти дават от своята енергия - и я приемай спокойно, за да им доставиш удоволствие. Грижи се внимателно за външността си, не допускай небрежност в облеклото или прическата си, освен ако не става дума за тактическа уловка. Идеалният ти спътник е този, който е готов да те глези и да се жертва за теб. В този смисъл избери човек със сив или син цвят на очите.
Астролозите казват, че очите ти са комбинация от енергиите на Слънцето и Марс. Ти притежаваш силна воля и решителен характер. Понякога проявяваш ревност, но се опитваш да прикриеш това свое качество. На теб винаги може да се разчита. Отличаваш се с индивидуализъм, самостоятелност, способност да постигнеш високи успехи. Но не понасяш да те съветват и критикуват.

Зелен или пъстър цвят на очите

Зеленият цвет е равномерна комбинация между синьо и кафяво. Това означава, че се намираш в “златната среда“. Не изпадаш в крайности, а главната ти цел в живота е да достигнеш хармония със самия себе си. Обмисляш детайлно всяко свое действие и често имаш повод да се гордееш с постъпките си. За теб е много важно да са доволни хората, на които държиш. Ако няма за какво да се упрекваш - светът за теб е светъл и радостен. Определено знаеш какви качества да притежават близките ти приятели и ако някой не съответства на тях, няма шанс да се добере до сърцето ти.
Идеалната ти половинка притежава твоят цвят на очите - зелен или пъстър, но със зелени оттенъци.
Според астролозите ти си изключително чувствителен, защото цветът на очите ти е комбинация от енергиите на Венера и Нептун. Ти обичаш искрено и горещо и се отличаваш с вярност към избраника си. Приятелите ти ценят в теб надеждността и добрината, а враговете ти ненавиждат принципността и твърдостта. Прекрасен приятел и събеседник си. Стабилен си, но в никакъв случай не си лишен от въображение. Като цяло принадлежиш към най-успешната категория хора.

Още полезни линкове:

Пълна Промяна СЕГА !

На Коя Известна Личност Приличате?

10 Хитрини Да Започнем Деня По-Бодро

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)