24.02.09 г.

on

Продукти:
6 твърдо сварени яйца
150 гр. крем сирене или тип Дунавия
100 гр. синьо сирене, ситно натрошено
2 стръка зелен лук, нарязан на ситно
1 ч.л. каперси или нарязани кисели краставички
1 червена чушка, нарязана на ситно
1 ч.л. чили сос
2 с.л. препечени и нарязани на ситно орехи
1/2 връзка магданоз, нарязан на ситно
солени бисквити или препечени филийки за сервиране

Приготвяне:
Яйцата се нарязват на ситно и се смесват с крем сиренето, синьото сирене, зеления лук, каперсите, чушката и чили соса. На сместа се придава продълговата форма.

Смесват се орехите и магданозът. Яйчното руло се овалва, увива се с фолио и се слага във фризера за 20 мин., за да се стегне.

Пастетът се поднася на филийки, със солени бисквити или препечени хлебчета и резени краставица.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)