24.02.09 г.

on


Продукти:
3 резена бекон
10 едри цели гъби, почистени от пънчетата
1 с.л.масло
1 с.л.нарязан наситно лук
3/4 ч.чаша настърган твърд кашкавал

Приготвяне:
Запържете бекона в тефлонов тиган до златисто, след което го отцедете върху кухненска хартия и го нарежете на малки парченца. Загрейте фурната до 200 градуса.

Накълцайте пънчетата на гъбите на ситно. Разтопете маслото в тиган. Запържете в него лука и пънчетата. В купа разбъркайте сместа с половината кашкавал и бекона. С помощта на лъжичка напълнете гъбите.

Печете 15 минути, докато кашкавалът се разтопи.

След като извадите гъбите от фурната, настържете отгоре останалия кашкавал.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)