24.02.09 г.

on

Продукти:
3 големи печени чушки
100 гр. натрошено сирене чедар или кашкавал
3 с.л. фино настърган пармезан
2 с.л. майонеза
2 с.л. нарязан магданоз
1 ч.л. прясна мащерка
1/2 ч.л. лют сос
10 филии нарязан пресен хляб тип "тостер"
4 с.л. разтопено масло
1 ч.л. червен пипер

Приготвяне:
Пиперките се нарязват на ситно и се объркват с майонезата, сирената, подправките и лютия сос.

С остър нож се отрязва кората на хляба. Всяка филия се разточва от двете страни с точилка и се намазва с помощта на четка с масло. Отрязват се 20 парчета алуминиево фолио, малко по-големи от филиите. В средата на всяко парче се слага разточената и намаслена филия. Отгоре се разпределя сместа с пиперките. Всяка филия се завива на стегнато руло с помощта на фолиото. Всяко получено рулце се завива в краищата като бонбон. Поставят се във фризера да се стегнат за 1 час.

След като се стегнат рулата, се отстранява фолиото, отрязват се краищата и всяко се разделя на две. Всички парчета се набождат с клечки за зъби, поръсват се с червен пипер и се запичат до розово в загрята фурна на 200°С.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)