10.03.09 г.

on
Всеки помни първата си целувка с език. Независимо от това дали тя е била прекрасно преживяване или пълен провал, няма как да не я запомним. После обаче, с течение на времето, научихме, че целувката е нещо много специално, чувствено и лично, което се прави “както трябва”.
Женските устни са много важни.
Те са ерогенна зона номер едно и от това как се отнасяме към тях зависи дали и как ще ни запомни дадената жена. Те са първата стъпка към дълготрайното еротично преживяване. Иначе казано, ако я целунеш така, както никой досега не я е целувал, най-вероятно съвсем скоро ще получиш много повече от целувка!
Не си мисли, че изкуството на хубавото целуване се състои в това да
правиш специфични движения с езика си в устата й. За да се справиш наистина добре, трябва да включиш в играта не само езика си, а и устните, зъбите, както и останалата част от тялото.
Например ръцете.
Докато я целуваш, ръцете ти не трябва да са на един метър от нея. Използвай ги – хвани лицето й едновременно здраво и нежно, докато плъзваш език в устата й и смучеш устните й. Това определено ще я подлуди!
Можеш да хванеш и косата й, без да я скубеш разбира се – ако го направиш, тя определено няма да е много щастлива! Можеш и да я прихванеш с ръце в областта около ребрата – това също е добра идея.
За самото целуване – какво трябва да знаеш, за да я целуваш така, че на нея да й се иска да не спираш?
Първо, обърни внимание на това как ТЯ те целува – много е вероятно тя да те целува така, както би искала ти да я целунеш. Ако хапе устните ти, смуче езика ти и т.н., заложи и ти на същото.
Говорейки за нейния начин на целуване, трябва да знаеш, че ако има нещо в него, което не харесваш, по-добре не й казвай. Вместо това й кажи какво от нещата, които прави, ти харесва.
Второ, поеми инициативата. Вземи лицето й в ръце и я целуни така, както би искал тя да те целуне. Както самата целувка, така и фактът, че ти контролираш ситуацията, ще й подействат направо наелектризиращо!
Трето, нека преживяването продължи повечко. Вярно е, че си има и моменти за кратки целувки (например на улицата). Но ако говорим за целувката като прелюдия към нещо повече, то не я претупвай! Помни: заникъде не бързаш!
Всичко това е много добре, би казал ти. А къде остана техниката? Ами ей сега ще поговорим и за нея:

1) Смучи езика й
За тази цел използвай цялата си уста. Можеш например да смучеш езика й така, че това да напомня начина, по който смучеш, или би смукал, клитора й. Тя по всяка вероятност ще схване идеята и може да ти върне жеста, като ти посмуче пръста така, както би смукала… е, знаеш кое.
2) Оближи Устните й...устните й с език
Направи го бавно, и с горната, и с долната устна. Гледай да не я омокриш прекалено и същевременно леко да навлажниш устните й.
3) Смучи устните й
Прави го поотделно с двете устни, ако засмучеш и двете, на нея няма да й е много приятно. И бъди внимателен! Не засмуквай силно – това няма да й хареса!
4) Не целувай само устата й
Не се стеснявай и мръдни малко от устните й. Можеш да целунеш и посмучеш брадичката, шията, деколтето, гърдите й… Също така клепачите, китките и мястото зад ушите.
С една дума, важното е да си креативен и да не се задържаш на едно място или на една техника в продължение на цяла вечност.
А ако забележиш, че въпросното момиче е останало със затворени очи след целувката, тогава можеш да бъдеш доволен от себе си – това означава, че мноого й е харесало! А ти можеш да продължиш нататък, към останалите неща, които искаш да направиш с нея и за нея.
Накрая, не забравяй, че всичко започва именно от целувката. Тя може да реши дали ти и дадената жена имате бъдеще заедно. Или, иначе казано, по целувката посрещат!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)