6.03.09 г.

on
Овен:
"Искам да говоря с управителя! Веднага! Ама аз мъртъв ли съм бе?! Не съм си и помислял, че може да ми се случи... Ами добре...тогава искам един кристален дворец върху облак с бяла светлина като онзи там!"

Телец:
След като напусне тялото, Телецът осъзнава, че така остава без стомах и веднага се връща в него... И остава скептично настроен цял живот!

Близнаци:
"Баси - аз умрях...Ама тук е страхотно,бе... Направо приказно! Какви чудесни дворци, какви прекрасни облаци, колко светлина! Веднага ще звънна на близките ми, за да им разкажа... Каквоооо? Тук няма телефони ли?!? Абе вие нормални ли сте,бе?!?!?!Аз се връщам!"

Рак:
"Въобще не ме интересуват фактите! Раците живеем по 125 години! Точка.Казах!"

Лъв:
"Нееее, не съм мъртъв!Ти ли ще ми кажеш на мен,бе?!?Глей го па тоя - ти за къв се помисли ве? Не съм, не съм, не съм, не съм! И к'ви са тея с крилата и белите мантии? И защо пеят? Че те не са в правилната тоналност дори! Мога да пея по-добре от тях! Тебе пък кой те направи диригент, бе !?!"

Дева:
След като е работила неуморно 60 часа, девата се възнася, преминавайки през изключително добре почистен тунел... Тъкмо
й харесва, когато се сеща колко много ще липсва на близките си и моментално
се завръща в тялото си. Първото нещо, което прави, когато се пробужда, е да погледне колко е часът.


Везни:
"Я! Какъв красив тунел... А това в края Иисус ли е? Ами ако е Мойсей? Да вляза ли в тунела? Да се върна ли? А защо пък да не си остана тук? Имам идея! Ще си направя агенция за запознанства на самотни души... Да я реализирам ли?!" 

Скорпион:
"Ние скорпионите имаме поне девет живота... Една смърт не може да ме уплаши... А и какво по-хубаво от един астрален секс, докато пътувам през тунела на светлината?"

Стрелец:
"Аз ритнах камбаната ли,к'во!! Хаха! Баси якото, човек! Издигам се... Хахаха! Много е забавно! Не, изобщо няма да се връщам обратно в тялото си, толкова време се опитвах да изляза от там... Колко съм любопитен сега, ако знаеш! Дали отделните
религии са в отделни видове рай? Хаха! Представяш ли си? Ииии... много готин тунел... Хахаха! Супер яко!"


Козирог:
Изключително трудно е да се внуши нефизическо съществуване на козирозите... Ето защо в рая всички получават голям наръчник с инструкции, съдържащ специална глава "Как да станем милионери в астралното пространство" и подробен SWAT-анализ на живота им.

Водолей:
"Това ли е раят? Ами той изобщо не е организиран... И е скучен... Майкооооууу,пълна мизерия е т'ва! Къде мога да подам молба за ада? Там поне правилата са направени, за да се нарушават. " ...след което отива в Рая и започва серия кампании за реформи и подобрения...

Риби:
Повечето риби рядко обръщат внимание на това, че са умрели. Някои индивиди имат смътни спомени за това как крилати същества в бяло са им казали, че са объркали пътя и …

10-ТЕ ЛЮБИМИ ИЗРАЗА НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ


 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)