5.03.09 г.

on
Хората обикновено се карат за глупости.

Някой някъде беше казал, че „всичко са глупости и от скандали няма смисъл“,но ние няма да сме толкова мъдри и ще си оставим правото да поспорим, ако трябва – да крещим и размахваме камшик, по някоя важна тема.

За „неважните“ теми няма смисъл да се изразходва излишна енергия, а и те обикновено могат да се решат с мило напомняне (около 100 пъти), махване с ръка или радикални мерки, но без скандали.

Ето ти някои от нещата, които могат да се решат без крясъци.

Бившите

Всички си имаме минало. В него влизат, освен забавните истории от лятото, и бившите ни връзки.

Ровенето в миналото на половинката няма да ви донесе нищо, освен излишна ревност към хора, които са минали през живота на възлюбения някога там, много отдавна.

Дори да не е било отдавна, а съвсем скоро и той (или тя) все още да преживява раздялата и да изпуска по някоя дума за предишната връзка, не се връзвайте.

Важното е какво се случва сега, с вас двамата, а не какво е било преди, когато още не сте се познавали.

Така или иначе миналото не може да се промени. Не е като да не сме опитвали.

Домашните задължения

Всеки от нас има определени навици в къщи. Е, някои нямат никакви,но ние работа с такива хора си нямаме и няма да ги коментираме.

Ако твоите и неговите навици не съвпадат и той намира за нормално да си разпилява чорапите по пода, стимулирай в него спортния дух и желанието за победа, вместо да крещиш.

Един кош за пране с веселяшка форма би трябвало да го стимулира да упражнява баскетболните си умения, а за всеки кош ще му даваш награда.

Да, прилича много на начин за възпитание на едни други мили същества с опашка и лапи, но понякога се налага.

Впрочем, това с наградите помага за усвояване на лични нови навици.

Пари

Това пък е направо грозно. Ако сте „млада двойка“, той ще настоява да плаща навсякъде, ти е хубаво от време на време да се опитваш да поддържаш баланса и да плащаш и ти.

После нещата постепенно ще се нормализират и вероятно ще имате общ бюджет.

Общият бюджет обаче не означава пълен отчет за всяка похарчена стотинка.

Всеки от вас има право на свои собствени „увеселителни“ пари, с които да прави каквото си иска. Дори това да означава купуване на парцел на Луната с гледка към Слънчевата система.

Секс

Както има дни, в които не ви се яде кой знае колко много, така е съвсем нормално, повтаряме, съвсем нормално да има и дни, в които не ви се прави секс.

Знаете, че има поне пет причини, които намаляват сексуалното желание и нито една от тях не е свързана с това, че вече не се харесвате.

Така че, ако забавленията вечер са намалели, не си вкарвайте натрапчиво-глупави мисли в главата, а поговорете и разберете каква е причината.

Най-доброто лекарство е да се махнете за малко от къщи, от леглото и от всичко познато. Новата обстановка ще се отрази добре не само на любовния ви живот.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодарим за коментара! :)