3.03.09 г.

on
------------------------------------------------------------
Вампирът с нежно сърце


Или по познат като Едуард Кълън. Вампир вегетарианец. Ужасно секси и дори може да чете мисли. Това е той, новото лице на Холивуд. Някои дори го спрягат за новия Джуд Лоу, но той е просто Роб Патинсън. И това е достатъчно.

Ако някога сте си мислили, че вампирите са грозни, отвратителни и лоши същества, то след филма „Здрач“ ще имате само неспокойни нощи и дни изпълнени с любовни терзания, от типа „Защо, по дяволите, моят мъж не е като Едуард?“ или „Искам да съм с Едуард?“.

Робърт е роден на 13 май 1986 г. в Лондон.
Преди да реши да се занимава с актьорство, той се опитал да бъде модел, „В началото изглеждах по-скоро като момиче, но тогава това се харесваше и получавах много работа.", припомня си актьорът пред списание „Closer".
"След това реших, че искам да изглеждам по-мъжествено и измених визията си. Новият ми имидж се оказа неподходящ, защото не можех да си намеря повече работа като модел."

Това определено не е било за него.
Когато Робърт е на 15, той започва да играе в Театрална компания Барнис. След това, печели роля в „Пръстенът на нибелунгите“, същата година играе и в „Панаир на суетата“, но сцените с него са отрязани.
През 2003-а му предлагат да играе в „Хари Потър и огненият бокал“ и 2005-а той вече е Седрик Дигъри.
Най-изестната роля, която е изиграва, обаче, е тази на Едуард Кълън. Цели две години те са търсели, някой който поне малко да пасва на характера и визията на влюбения вампир. Последният явил се на кастинг от 3000 души е Робърт Патинсън.
В началото, той въобще не е бил сигурен дари ще успее да изиграе най-красивия тийейджър, но след като прочита книгата и то засега само първите три и половината от петата, той разбира, че е трябва да е красив само за един единствен човек, а именно Бела, което доста улеснява нещата.

А кой е пленил сърцето му? Доста хора предполагат, че Кристен е неговата Бела, но засега това са само догадки. Тя си има серизен приятел.

Роб играе в Little Ashes (2008) като Салвадор Дали и в How to Be (2008). Чакаме с нетърпение екранизацията на втората книга New Moon през ноември, тази година.

Премиера на Новият Филм "Little Ashes" с Участието на Робърт Патисън (Robert Pattison)




Роб за себе си
„След като станах на 12 моята сестра ме обличаше като момиче и ме представяше като „Клаудия!“ Дванайсет беше обратна точка, преместих се в друго училище и станах един от готините.“

„Възхищавам се от Джак Никълсън. Обичам всеки един негов маниер. Опитах се да бъда него и фактически това направих, не знам защо гледах „Полет над кукувиче гнездо“, когато бях на 13 и се облякох като него. Опитах се да използвам неговият акцент. Правех всичко като него. Мисля, че това е останало в мен.“

„Свиря на пиано цял живот, откакто станах на три години или четири, и на китара – учих се да свиря на класическа китара от петата до дванайстата си година. От тогава не бях свирил на китара. Преди четири години я взех отново и просто започнах да свиря блус и разни такива неща. Не съм добър в китарата, но не и зле. Свиря с една банда в Лондон.“

„Любимият ми учител, най-вероятно беше учителката ми по английска литература, защото тя успя да ме накара да пиша, отговаряйки й. Имах домашно от 20 страници от безсмислици, а тя дори го провери. Тя наистина беше невероятен учител.“

„Не исках да затъна в роли за хубави, държавни училища или по-скоро знаех, че ще свърша в някаква такава карикатура. Играейки Дали, представата ми за мен се промени. Това беше първата част, към която имах много сериозни проблеми. Станах напълно обсебен от Дали по време на снимките, прочетох всяка една биография и не можех да престана. Той беше най- странният, сложен човек, но в края почувствах, че мога да бъда него. Той беше основно, невероятно срамежлив.“

„Не бях много фокусиран в училище и не се справях добре. Но имам усещане за неотложност, сега. Имам чувството, че не мога да допусна да пропилявам повече време.“

„Здрач е метафора на силата на моралните устои, но имаше обратния ефект. Получавам писма, в които пише „Ще се самоубия, ако не гледаш „High School Musical 2“ с мен.“ Откачено е.“


Интересно

Зодия Телец
Висок е 185 см.
Има две по-големи сестри, Лизи и Виктория.


Бил е принуден да посещава зъболекар преди да започне снимките на Здрач, защото продуцентите искали да има очарователна усмивка.
Най- известната му роля е тази на Седрик Дигъри.
Робърт е обявен за следващия Джуд Лоу от Teen People.


Първата му поява в пресата е през Декември 2005г./ Януари 2006г. в Robert Teen People в рубриката "Какво следва".
Той е станал много добър приятел с актрисата Кати Леунг (Чо Чанг) след приключването на снимките на Хари Потър.
"Уилол" е един от любимите филми на Робърт. Така че е бил много развълнуван, когато се е видял с Уоруик Дейвис на снимачната площадка на "Хари Потър".


Наложило му се е за ролята в "Хари Потър" да се научи да се гмурка.
Описва себе си като "незрял".
Роб не е прочел нито една книга от серията за "Хари Потър", докато не са го повикали в актьорския състав за ролята на Седрик и все пак го направил, макар вече да бил в състава.


Роб обича рап и харесва Еминем.
Приятелите му го наричат "Пати", съкратена версия на фамилията му Патинсон.

Възхищава се на Джак Никълсън.


Наречен е "бъдеща британска звезда" от Times Online през 2005.
Кариерата му започва когато е на 15, когато е пълен аматьор.

Той е член на театралния клуб Барнис.


Любимите му спортове включват футбол, ски и сноуборд.
Най-секси актьор за 2008-а според сп. Rolling Stone.

В една от сцените, в която той се целува с Кристен Стюарт, Роб се отдава прекалено много на страстта и пада от леглото.


Песента, към саундтрака на Здрач, Never think е негова.

Със сигурност имат един общ интерес с Кристен Стюарт - обичат книги, дори са си разменяли по време на снимките.

Ето и адресът му, ако искате да му пишете:

В Англия:
Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House
5th Floor, 28-29
Haymarket
London
SW1Y 4SP
England

В САЩ:
Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA




Едуард Калън е само на 17,когато се разболява от смъртоносна болест,от която умира и майка му.Тя моли Карлайл да направи всичко възможно,за да оцелее момчето й.Така Карлайл превръща Едуард във вампир и го насочва към вегетарианския живот.
Близо век по-късно семейството на Карлайл е увеличено с още няколко вампира,но Едуард все още не е намерил сродната душа.Той е нежен,грижовен,възпитан и много красив.
Когато в училището му идва новата ученичка Бела Суон,той изпитва непреодолимо желание да се отдаде на природата си и да я убие.По-късно обаче всичко прераствав голяма любов между двамата и Едуард с течение на времето се научава да подтиска желанието да убие Бела.Той се грижи за нея и няколко пъти я спасява от смъртта,дори е готов да я напусне само и само да я предпази.

Дарба-чете мисли.Мислите на Бела са единствените,които правят изключение...
-----------------------------------------------------------

Всичко За Twilight (Здрач) – Eдна Невъзможна Любов

Новини от снимачната площадка на New Moon (Новолуние)


Какво Мисли Rob Pattinson За Edward Cullen?
----------------------------------------------------------

2 коментара:

  1. Хубава информация и без това ми трябва такава!

    ОтговорИзтриване
  2. еее защо няма скайпа му ;( така го исках иначе инфомацията е доста добре :)

    ОтговорИзтриване

Благодарим за коментара! :)